imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nyheder

 • Informationsmøde i frivilligcentret

  Informationsmøde i frivilligcentret

  Tirsdag, 23. april 2019 08:26
 • Danmark Spiser Sammen 2019

  Danmark Spiser Sammen 2019

  Torsdag, 11. april 2019 16:13
 • Albertslund fotoklub

  Albertslund fotoklub

  Torsdag, 11. april 2019 15:52
 • Kom og mal i frivilligcentret

  Kom og mal i frivilligcentret

  Onsdag, 27. marts 2019 18:53
 • Personlig udvikling hver torsdag i frivilligcentret

  Personlig udvikling hver torsdag i frivilligcentret

  Mandag, 25. marts 2019 16:09

Artikel fra Albertslund Posten

Ny formand: Frivilligcentret vil åbne sig

mod foreningerne

Der var kæmpe opbakning til Frivilligcentret og kampvalg til posterne i den nye bestyrelse

 
Af
Jørgen Brieghel
 

På den ekstraordinære generalforsamling i Frivilligcentret var der mødet så mange op, at det var nødvenligt, at hente flere stole og sidde meget tæt for at få plads til alle. Der var to punkter på dagsordenen, valg til bestyrelsen og hvis det ikke lykkedes så nedlæggelse af Frivilligcentret.

Det blev ikke nødvendigt med punkt 2. Der blev valgt en bestyrelse. Interessen var stor, og det var nødvendigt med kampvalg, da der var flere der stilede op til de forskellige poster.

”Den afgående bestyrelse har gjort et fantastisk arbejde”, siger den nyvalget formand, Karen Tobisch.

”Der er opbygget et solidt fundament, hvor flere foreninger til dagligt bruger lokalerne. Det er desværre ikke kun bestyrelsen i Frivilligcentret der stopper, det gør selvhjælpskoordinatoren Bergitte Wittus også. Både den ”gamle” bestyrelse og selvhjælps koordinatoren har været et kæmpe aktiv for Frivilligcentret og vil blive savnet i det fremtidige arbejde”, siger Karen Tobisch.


Ny bestyrelse

Den nye bestyrelse ser sådan ud: Formand/kvinde: Karen Tobisch. Kasserer: Kenni Flink. Bestyrelsesmedlem: Lasse Wilson Crüger. Bestyrelsesmedlem: Else Dahl Morthorst. Bestyrelsesmedlem: Linda Nielsen. Suppleant: Daniella Petersen. Suppleant: Tobias Buch Juhl.

Den nye bestyrelse vil forsøge at bygge videre på det fundament, der er skabt. Der kommer til at mangle frivillige til det daglige arbejde, mener Karen Tobisch.

”Nu skal vi finde vores ben, og finde ud af hvad der i fremtiden kan lade sig gøre” siger Karen Tobisch.

Åbne sig

Men den nye bestyrelse har allerede besluttet sig for, at den vil åbne sig endnu mere mod alle foreningerne i Albertslund.

”Vi håber, vi kan få et givende samarbejde med de mange fantastiske foreninger i Albertslund”, siger Karen Tobisch. ”Vi skal ud og fortælle, hvad vi kan gøre for at hjælpe foreningerne. Vores mål er, at Frivilligcentret skal være en god paraplyorganisation for foreningslivet. Her skal man komme, hvis man i en forening f.eks. mangler frivillige – så har vi overblikket og kan måske foreslå, at frivillige fra andre foreninger hjælper til”.

Mange foreninger ved ikke, hvad Frivilligcentret er og kan, siger Karen Tobisch og giver nogle eksempler:

”Centret kan fortælle, hvordan man gør, hvis man vil søge tilskud – f.eks. fra fonde. Centret kan hjælpe foreninger med at finde lokaler – meget aktuelt har Næstehjælperne jo brug for lokaler. Frivilligcentret har i øvrigt også selv lokaler, der kan stilles til rådighed for foreningsmøder. Centret kan trykke pjecer og mødeindkaldelser til foreningerne. Og meget., meget mere”.