imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nyheder

 • Informationsmøde i frivilligcentret

  Informationsmøde i frivilligcentret

  Tirsdag, 23. april 2019 08:26
 • Danmark Spiser Sammen 2019

  Danmark Spiser Sammen 2019

  Torsdag, 11. april 2019 16:13
 • Albertslund fotoklub

  Albertslund fotoklub

  Torsdag, 11. april 2019 15:52
 • Kom og mal i frivilligcentret

  Kom og mal i frivilligcentret

  Onsdag, 27. marts 2019 18:53
 • Personlig udvikling hver torsdag i frivilligcentret

  Personlig udvikling hver torsdag i frivilligcentret

  Mandag, 25. marts 2019 16:09

Fejring i frivilligcentret af Linda fra Næstehjælperne

"Det er jo et samarbejde, hvor mange mennesker er inde over og hjælpe", lød det beskedent fra Linda Nielsen, da APs Finn Due Larsen overrakte hende buketten. Foto: brie.

 

Hverdagens helt: Linda er en 'næstehjælper'

med et stort hjerte

"Jeg er frygtelig taknemlig", sagde en tydeligt rørt Linda Nielsen, da AP overraskede hende med en buket

 
Af
Finn Due Larsen
 

Børn og forældre i Frivilligcentret gjorde store øjne, da det onsdag eftermiddag pludselig bankede på døren, midt i et hyggeligt bankospil.

Ind trådte et større følge, anført af Albertslund Postens udsendte, udstyret med kamera, blok - og en stor buket blomster.

Buketten var stilet til Linda Nielsen, der denne eftermiddag stod for afviklingen af bankospillet.

"Til lykke, Linda Nielsen - du er en af hverdagens helte", lød det, og så brød jubelen ellers løs i lokalet.

Jo, det var tydeligvis et meget populært valg, at Linda Nielsen, næstformand i Næstehjælperne, skulle være februar måneds modtager af APs nye Hverdagens Helte-pris.

SYNES DU OM ARTIKLEN? KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

"Et samarbejde"

Videre lød det i begrundelsen for hæderen:

"Linda Nielsen har været frivillig i Næstehjælperne i alle de år Næstehjælperne har eksisteret. Og er nu også med i Stop Madspild Albertslund. Hun kæmper som en gal for udsatte familier, og bruger af egne surt tjente penge, til gaver med videre i juletiden. Hun har et stort hjerte og er en kæmpe ildsjæl."

Ordene er hentet fra en af de indstillinger AP har modtaget fra læserne. Udnævnelsen af Linda Nielsen sker, som det er meningen med Hverdagens Helte-serien, på baggrund af forslag og begrundelser fra læserne.

Det var en tydeligt rørt Linda Nielsen, der modtog den flotte buket:

"Jeg er frygtelig taknemlig og meget beæret. Det er jo et samarbejde, hvor mange mennesker er inde over og hjælpe. Mange burde være hverdagens helte", lød det beskedent.

 

Leder stadig efter lokale

Næstehjælperne er, for dem der ikke ved det, et frivilligt netværk af borgere, der hjælper udsatte familier med tøj, mad og andre daglige fornødenheder.

For Linda Nielsen og alle andre omkring Næstehjælperne, heriblandt formand Dorthe Ermark, kommer Hverdagens Helte-hæderen også som en tiltrængt håndsrækning.

Det fortalte Linda Nielsen, efter lige at have sundet sig og efter vi havde forladt lokalet, for at give børn og forældre lov til at genoptage bankospillet:

"Vi leder stadig efter et lokale, hvor vi kan være. Stop Madspild har vi til gengæld fået styr på, med lokaler i Blokland", siger hun.

Kom og vær med

Som tidligere omtalt i AP er Næstehjælperne blevet opsagt fra et lokale i Opstandelseskirken, hvor man blandt andet havde en byttecentral med brugt tøj. Fra kommunens side har man tidligere ladet forstå, at man vil hjælpe med at finde et nyt lokale.

"Men der er ikke sket noget endnu", siger Linda Nielsen.

Hun håber, at hæderen vil give flere lyst til at være med i Næstehjælperne. Man er velkommen til atlæse mere og melde sig til via foreningens Facebook-gruppe, "Næstehjælperne i Albertslund".

FAKTA

Hverdagens helte

På AP vil vi gerne hædre dem, der gør en forskel i hverdagen for andre. Derfor vil vi en gang om måneden hædre "Hverdagens helte".

Eneste betingelse for at komme i betragtning er at man enten skal bo eller arbejde i Albertslund Kommune.

Vi vælger ud fra indstillinger fra læserne. Hvem synes du skal være modtageren i marts? Send dit forslag til med begrundelse til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., skriv "Hverdagens helte" i emnefeltet.