imagefp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Medlemskab & Persondatapolitik

Medlemsskabet for enkelte personer koster kr.50 om året.

Medlemsskabet for en forening koster kr. 100 om året.

Medlemsgebyret betales før generalforsamlingen hvert år, for at sikre stemmeret.

Beløbet indbetales på foreningens bankkonto på:

Reg.nr. 2275 kontonr. 3490 356 176


Persondatapolitik for Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund

Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund behandling af dine personoplysninger. Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning..

1. Hvornår indsamler og anvender Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund dine personoplysninger

Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  1. Når du indmelder dig som medlem af Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund, eller udøver medlemsaktiviteter.
  2. Når du tilmelder dig som medlem af Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund eller ønsker at gøre brug af Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem mail/facebook/hjemmeside m.v. I denne forbindelse indsamles alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund.

  1. Hvornår videregiver Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund dine personoplysninger

Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

  • leverandører Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller din brug af Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til medlemstilbud), herunder Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund;
  • ​b. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund.

  1. Hvordan beskytter Frivilligcenter og selvhjælp Albertslund dine personoplysninger

Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslunds sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslunds sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

  1. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund behandler om dig, kan du rette henvendelse til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 27789793.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund s indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes.

  1. Hvor længe opbevarer Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund), eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

  1. Hvad sker der, når Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund ændre denne persondatapolitik

Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

  1. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Frivilligcenter og Selvhjælp Albertslund, Bygangen 25, 1. sal, 2620 Albertslund, selvhjaelpfc2620@gmail samt 27789793.